Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Дали заменик на градоначалникот на Охрид е замешан во нерегуларности на лицитација?

До Левица - Охрид се обрати наш сограѓанин кој не' замоли да ја обелодениме вистината за незаконска јавна лицитација за урбана опрема за продажба...

Последни објави