Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Левица поднесе предлог-закон за драстично намалување на патните трошоци на пратениците

    Пратениците на Левица, Димитар Апасиев и Борислав Крмов, до собранискиот спикер поднесоа Предлог-закон за изменување на Законот за пратениците, во делот на патните трошоци. Со...

    Последни објави