Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    И во Струга не се почитува Законот за употреба на државното знаме

    Понижувања на националните обележја се секојдневие на власта предводена од СДСМ и ДУИ. Со директно кршење на Уставот и позитивните законски прописи, од највисоки...

    Последни објави