Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Левица поднесе Иницијатива за вршење вонреден инспекциски надзор за несоодветна и инвазивна експлоатација на суровини

По пријава на жители од околината на Тетово за несоодветна и инвазивна експлоатација на суровини, Левица поднесе Иницијатива за вршење вонреден инспекциски надзор до...

Министерството за животна средина ги штити „зелените“ криминалци на ДУИ

„Дејствувај зелено“ се повеќе почнува да добива ново значење за кадрите на партијата ДУИ, која незапирливо тоне во скандали и корупција, од кои најновиот...

Последни објави