Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Тетово во „зелената“ боја на ДУИ

    ДУИ на следните локални избори влегуваат со порака дека мора да се менуваат и да се адаптираат на новите времиња т.е. да бидат про-ЗЕЛЕНА...

    Последни објави