Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Протест на пазарџиите и земјоделците од новиот пазар во понеделник

На 30-ти Април (по 14-часовната дискусија) на 12-тата седница, беше донесена одлука на Совет во присуство на пазарџиите кои уредно плаќаат дневна ќирија на...

Последни објави