Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

(Интервју) Јованоски: Оптимистички сме расположени дека ќе влеземе во совет со достоинствена и некоруптивна екипа

Иван Јованоски, модератор на Локалниот огранок на Левица во Прилеп На политичката сцена забележително е делувањето на Левица особено во Парламентот. Какво е дејствувањето и...

Последни објави