Daily Archives: јуни 25, 2019


Изминатиов период Владата на СДСМ, силно поддржана од меѓународната заедница во нејзината надворешна политика, ги користи сите перфидни методи за изградба на сервилност и потчинетост на македонскиот народ против деструктивните политики на НАТО-сојузот. Процесот кој започна со негирање на основното право на самоопределување и ревидирање на антифашистичкото минато, сега продолжува […]

Владата под диктат на НАТО злоупотребува деца во својата пропаганда


Денешната Ваша изјава каде прејудицирате дека Република Македонија нема да добие датум за преговори со ЕУ до крајот на годинава, а и во блиска иднина, е врв на хипокризија во контекст на Вашите активности и заложби од минатото, каде не само што замижавте пред отвореното кршење на законите и свесното […]

Реакција до Амбасадата на Франција по повод денешната изјава на ...