Daily Archives: ноември 29, 2019


Деновиве во медиумите излезе веста дека наскоро Собранието ќе расправа во врска со предлозите за измена на изборниот модел. По изјавите на дел од пратениците, вклучително и изјавата на претседателот на Собранието Талат Џафери, се забележува дека коалиционите партнери во владата, СДСМ и ДУИ стојат на различни позиции по однос […]

Левица по повод закажаната расправа во Собранието за промената на ...