Daily Archives: јануари 3, 2020


Сведочиме како изминатиов период локалната власт во Карпош својата пропагандна машинерија ја користи за манипулирање на јавноста, а со единствена цел – избегнување одговорност пред уредно доставените 11 барања на жителите од Трнодол. Додека градоначалникот Богоев се крие од прашањата на јавноста преку договорени прес-конференции и упорно избегнува дебата со […]

Одговор на нашиот советник Бранко Ристов на писмото од жителите ...


Денес поминавме во одлична предновогодишна атмосфера при собирањето потписи за пререгистрацијата на Левица.Продолжуваме и утре напладне, за сите оние кои не успеаја да дадат изјави за време на работната недела. #ПотпишиСеЗаТретаОпција

ОТВОРЕН ВИКЕНД