ОТВОРЕН ВИКЕНД

82039519_470989723827541_7290514308432134144_o

Loading

Тагови:

Донирај онлајн

Денес поминавме во одлична предновогодишна атмосфера при собирањето потписи за пререгистрацијата на Левица.
Продолжуваме и утре напладне, за сите оние кои не успеаја да дадат изјави за време на работната недела.

#ПотпишиСеЗаТретаОпција

82039519 470989723827541 7290514308432134144 o
80390244 470989730494207 8248533719019683840 o

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ