(Видео) Прифатени условите на Левица – Богданци за јавно осветлување

Mihail Todorov

Loading

Тагови:

Донирај онлајн

На 14-та седница на дневен ред на Совет на Општина Богданци, поддржана беше иницијатива поднесена од страна на советникот Тодоров.

Иницијативата се однесува на замена на сите натриумови со нови лед сијалици, каде условите кои беа изнесени од наша страна во однос на инвестициите во јавното осветлување, на говорница, Градоначалникот Шапов ги прифати.

Со оваа одлука ќе ја намалиме потрошувачката на електрична енергија во делот на Јавно осветлување за повеќе од 70%.

Како и секогаш ЛО Левица – Богданци дава конструктивни предлози таму каде што сметаме дека може да е подобро, а сето тоа да е во интерес на граѓаните.

ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА – БОГДАНЦИ

06.ЈУНИ.2022

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ