(Видео) Извадок од говорот на Борислав Крмов на собирот во Штип

BK

„Ова надвор што ни се случува, оваа дистопија надвор што ни се случува, тоа е нешто што мора да се спречи!

Нашиот радикализам е, всушност, нормализам – нешто што треба да го доведе човекот до нормала: да може обичен човек да живее од својот труд!“

Борислав Крмов – носител на Изборна единица 3.

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ