Општина Карпош се гуши во депонии – Богоев си најмува компании за прес клипинг и анкети од илјадници евра

карпош-депонии

Loading

Тагови:

Донирај онлајн

РЕАКЦИЈА ДО ЈАВНОСТ

Додека градоначалникот на Карпош, Стефан Богоев, потпишува скандалозни прескапи договори за промоција и разубавување на сликата за општината, како договорите за прес-клипинг и договорите со Агенција Рејтинг СП-М за сомнителни пи-ар услуги, реалната слика на терен покажува нешто друго.

На крајот од улицата Ловќенска 4, помеѓу населбите Козле и Трнодол, природата на парк шумата Водно се дави во градежен шут и купишта пластични шишиња, а наместо за ужување и рекреација на граѓаните, очигледно се користи како депонија.

Планира ли општината оваа слика да се промени, или, наместо со реалните проблеми на граѓаните, Стрефан Богоев, ќе продолжи да се занмава со фиктивни проекти за разубување на сликата за работата на општината, трошејќи за тоа илјадници евра пари на граѓните на општината Карпош!?

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ