Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

ПОКАНА ЗА ПРЕС – 03.10.2016

Во понеделник, 3-ти октомври, во 11.30 часот, Левица ќе одржи прес конференција на ул. Лондонска бр.8, пред седиштето на Балкан Енерџи Груп Дооел Скопје,...

Последни објави