ПОКАНА ЗА ПРЕС – 03.10.2016

610c3494-5969-4550-b65f-0a2d5f09b692-timthumb

Loading

Тагови:

Донирај онлајн

Во понеделник, 3-ти октомври, во 11.30 часот, Левица ќе одржи прес конференција на ул. Лондонска бр.8, пред седиштето на Балкан Енерџи Груп Дооел Скопје, со цел да се запознае пошироката јавност со еден од најголемите криминали во Р. Македонија. Бидејќи институциите веќе подолго време не работат во интерес на граѓаните, туку само во интерес на врхушката на една партија, приморани сме јавно да го претставиме истражувањето на група граѓани за најголемиот организиран криминал во Р. Македонија.

Ви стоиме на располагање за дополнителни информации.

8ba4c490-659c-4cb3-8c03-b39daf1b019e

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ