Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Алити преку балансерот дополнително ја партизира администрацијата

Министерот за информатичко општество и администрација, Адмирим Алити изработи нов балансер кој не ги следи прописите од законите, па така наместо да се предвидуваат...

Последни објави