Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Крмов: Пасокизација на СДСМ почнува во Општина Аеродром

„Општина Аеродром по број на гласови е прва општина за Левица. Била прва општина за Левица уште 2016 година на изборите. Жителите на Аеродром...

Последни објави