Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    (Видео) Апасиев: Со кршење на процедурата се саботира Левица да поставува пратенички прашања

    „Покрај тоа што ние сме Парламент и парламентарна демократија којашто најретко има пратенички прашања, од 18 месеци, 12 систематски не свикувате пратенички прашања. Од...

    Последни објави