Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

(Видео) Крмов: Бројките за попишани граѓани се лажирани

Изјава на пратеникот Борислав Крмов, во врска со пописот. https://www.youtube.com/watch?v=k_qPXTZPGcM  

Последни објави