(Видео) Крмов: Бројките за попишани граѓани се лажирани

Borislav Krmov Levica POpis

Loading

Тагови:

Донирај онлајн

Изјава на пратеникот Борислав Крмов, во врска со пописот.

 

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ