Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

(Видео) Левица – Прилеп: После секој пороен дожд, нови ветувања

Околу 6.5 милиони евра потрошени на јавни набавки од страна на ЈКП „ Водовод и Канализација “ - Прилеп во последните неколку години, 700...

Последни објави