Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Негаторската политика кон Македонија и македонскиот народ од страна на соседна Бугарија продолжува во исти манири како и досега!

    РЕАКЦИЈА ДО ЈАВНОСТ   На денот од погибјето на еден од најславните херои од историјата на македонската борба за националнa слобода, револуционерот Гоце Делчев, бугарската амбасада...

    Последни објави