Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

За прв пат билатерален спорт влегува во преговарачка рамка на ЕУ врз грбот на Македонија

Две години Левица предупредува за штетноста од преговорите со Бугарија и бара нивен прекин. Владата на СДСМ и ДУИ, која не зависи од електоратот,...

Последни објави