Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    (Видео) Димитар Апасиев за Резолуцијата на ВМРО-ДПМНЕ

    „Сметаме дека хендикепот на нашата дипломатија е тоа што немаме црвени македонски линии и од тука ја поддржуваме Резолуцијата на ВМРО-ДПМНЕ, без оглед на...

    Последни објави