(Видео) Апасиев: За Резолуцијата на ДПМНЕ

Screen Shot 2021-07-27 at 20.43.15
„Сметаме дека хендикепот на нашата дипломатија е тоа што немаме црвени македонски линии и од тука ја поддржуваме Резолуцијата на ВМРО-ДПМНЕ, без оглед на тоа што тие ги користат своите медиуми за секаков линч против нас.
 
Ние од принципиелни причини ќе ја поддржиме Резолуцијата.”
 
Излагање на претседателот на Левица, Димитар Апасиев, во своето гостување на вестите на ТВ Сител.
 

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ