Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Левица – Град Скопје: Прифатени пет амандмани на советниците на Левица на трета седница на Град Скопје

На вчерашната, трета седница на Град Скопје, по 13 часовна расправа, се изгласа Буџетот на Град Скопје за следната година. На седницата беа прифатени и...

(Видео) Борислав Крмов за воведување онлајн – Деловник

„Целата јавност гледа колку кај нас е деградиран и дерогиран демократскиот процес, со носење на таков Деловник ќе беше уште повеќе. Ние не сме...

Неуспешниот референдум значи дефинитивен крај на т.н. Преспански договор

  На 30 септември 2018, доколку граѓаните не сакаат да бидат соучесници на туѓи агенди и платформи и доколку тие достоинствено одбиваат правно да се...

Последни објави