(Видео) Крмов: За воведување онлајн-деловник

Борислав Крмов Левица Брифинг

Loading

Тагови:

Донирај онлајн

„Целата јавност гледа колку кај нас е деградиран и дерогиран демократскиот процес, со носење на таков Деловник ќе беше уште повеќе. Ние не сме Норвешка или Шведска за да се споредуваме со тие општества. Ние имаме пратеници, сите ги знаеме кои се, кои 20 години не доаѓаат на работа.”
Пратеникот Борислав Крмов за носењето онлајн – Деловник.

 

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ