Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Дојранското езеро е пред еколошки колапс

Во Дојранското езеро се наоѓаат екстремно високи концентрации на отпадни материи, фосфорни и азотни соединенија и ги надминуваат досега забележените концентрации на овие материи...

Ветено – Неостварено: Обиколница во Дојран

Градоначалникот на Дојран, Анго Ангов, и неговата партија СДСМ, за локалните избори во 2017 година им ветуваа на граѓаните на Дојран обиколница од граничниот...

Последни објави