Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    (Видео) Димитар Апасиев во отворен разговор со доктор Горан Трајковски

    Претседателот на Левица и пратеникот, Димитар Апасиев, во отворен разговор со доктор Горан Трајковски(@doktor.goran) во живо, на неговиот Инстаграм профил. https://www.youtube.com/watch?v=Pz3-fFXIwMI  

    Последни објави