Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Левица – Кичево: Дваесет години еднојазичност и самоволие на ДУИ

    Целата територија на Западна Македонија е одраз на насилието и безвластието на ДУИ, кои спротивно на Уставот и со најексплицитно деградирање на државните симболи,...

    Последни објави