Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Исчистен брегот на Бучинско езеро благодарение на еколошката акција организирана од Левица – Илинден

    Еколошката акција организирана од Левица - Илинден резултираше во почист брег на Бучинското езеро. Во акцијата учество зеде потесното координативно тело на Левица - Илинден...

    Последни објави