Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Лозарите бараат повисоки и гарантирани цени за грозјето

На почетокот на оваа сезона на бербата на грозјето, лозарите се соочуваат повторно со истите долгогодишни проблеми. Цената по која се откупуваше грозјето долги години...

Последни објави