Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Левица ја нарекуваат фашистичка партија тие што Кичево го третираат како воен плен, Пратеници во Собрание се купуваат како половни автомобили на автопазар

Како никој од нив не го забележа етно-шовинизмот на владејачката партија која Кичево го прогласи за „воен плен уште од 2001-та година“ и дека...

Последни објави