Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Левица – Демир Хисар: Ветено – неисполнето: Повеќе пари за граѓаните во општината

Со оглед на неспособното менаџирање на локалната власт, парите на народот останаа „заглавени“ во длабоките џебови на локалните господари. Локалната власт во Демир Хисар без...

Последни објави