Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Хаос во ЈП „Градски Паркинг – Тетово“: Нема плати, вработените оставени на немилоста на локалните власти

    Во тетовската општина јавните претпријатија се пренатрупани со долгови. Меѓу најпопуларните, е случајот со Јавното претпријатие "Градски паркинг - Тетово“. Работата на ова претпријатие уште...

    Последни објави