Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Dimitar Apasiev: Nova Levica, angažovana muzika i kultura

Интервју на претседателот на Левица, Димитар Апасиев за регионалниот музички портал ,,Рокомотива". Интервјуто е дел од серијалот ,,Нова левица - ангажирана музика и култура",...

Предлозите за измени во Законот за државјанство се спротивни на Конвенцијата за државјанство и на сите европски стандарди

Измените на Законот за државјанство, предложени од Алијанса на Албанците, со кои се предвидува намалување на потребниот период едно лице законски и постојано да...

Последни објави