Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

(Видео) Левица – Град Скопје: Град Скопје години наназад пресметувал поголем данок на имот на Скопјани!

„Години наназад, на дел од граѓаните им се пресметува данок на имот поголем од оној кој согласно карактеристиките на имотот реално би требало изнесува....

Последни објави