Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Левица – ЛО Охрид: Здравите дрвја на бул. ,,Македонските Просветители” да бидат пресадени

  Во однос на сечата која се одвива деновиве на булеварот ,, Македонски Просветители", а кој проект е дел од минатата власт на СДСМ, Левица...

  Зградата на булеварот во Свети Николе се дави во фекалии

  Зградата во центарот на Свети Николе години наназад е затрупана во ѓубре околу себе, заради неодговорноста на ЈКП Комуналец. Комуналниот хаос ја достигна својата...

  (Видео) Левица – Прилеп: После секој пороен дожд, нови ветувања

  Околу 6.5 милиони евра потрошени на јавни набавки од страна на ЈКП „ Водовод и Канализација “ - Прилеп во последните неколку години, 700...

  Левица – Богданци: Одбиен годишниот извештај за работењето на ЈП „Комунална Чистота” од страна на советот

  На последната седница на Советот на Општина Богданци, која се одржа на крајот на април, јавно достапниот записник од одржаната седница внесува сомнеж дека Извештајот...

  Левица – Струмица: АД Водостопанство отпишува долгови на фирми блиски до Заеви

  Одборот на директори на државното претпријатие АД Водостопанство, на крајот на месец април, донесе одлука да го отпише долгот во износ од 1.007.964 денари...

  (Видео) Левица – Прилеп: Сите власти ветуваа, а депонијата се’ уште гори

  „По 40 години континуирано депонирање на отпадот, градската депонија „Алинци“ крај Прилеп ќе се рекултивира.“ – информираше бившиот градоначалник далечната 2015-та, кој како партиски...

  Последни објави