Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Левица – Карпош: На советниците на Левица не им беше дозволено поднесување анкетни листови – ќе гласаат против ДУП кој не ги содржи забелешките...

Вчера беше крајниот рок за поднесување анкетни листови во однос на предложените Детални урбанистички планови за Влае 2 (СЗ19) и за Жданец и дел...

Левица – Карпош поднесе 280 жалби за предлог ДУП-от за Козле

Членови на Локалниот Огранок на општина Карпош, поднесоа 280 жалби во однос на Одлуката за неспроведување на стратегиска оцена за Деталниот урбанистички план за...

Левица – Карпош: Богоев посветено работи на бетонизација на Козле

Себе фалењето на Богоев завиткано во манипулирање и лажење на жителите на Општина Карпош добива на интензитет. Додека секое утро на националните телевизии и...

Багери работат во зелениот појас на Водно – Богоев не презема ништо

Како се ближат локалните избори, така и бетонизацијата на Општина Карпош станува се поинтензивна. Со секој поминат ден, Стефан Богоев ги преточува неговите предизборни...

Последни објави