Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    (Видео) Богевски: Привилегираните политичари се игнорантни, не барајте привилегии

    Членот на Советот на Општина Кавадарци Круме Богевски гласаше ПРОТИВ предлогот за членови на Управен Одбор и Надзорен Одбор на ЈП Комуналец заради тоа...

    Последни објави