Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Левица – Прилеп: Надлежните инспекции во заштита на директорот на Царинска управа – Горан Сугарески

    Бројни прекршувања со узурпирање на јавна површина и прикривање на фактичка сопственост. Неформалниот сопственик на Кафе-Клуб Табу и Ла Пиаца во Прилеп - Горан Сугарески,...

    Последни објави