Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Ветено – Неостварено: Обиколница во Дојран

    Градоначалникот на Дојран, Анго Ангов, и неговата партија СДСМ, за локалните избори во 2017 година им ветуваа на граѓаните на Дојран обиколница од граничниот...

    Последни објави