Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Златко Арсов – кандидат за градоначалник на Велес

Левица вечерва го обзнани својот кандидат за градоначалник на Општина Велес - Златко Арсов. Арсов е роден во Велес во 1965 година. Основно и средно...

Јулијана Штрковска Колариќ – кандидат за градоначалник на Кисела Вода

Левица вечерва го обзнани својот кандидат за градоначалник на Општина Кисела Вода - Јулијана Штрковска Колариќ. Јулијана е магистер по економски науки и долгогодишен овластен...

Александар Димитријевиќ – кандидат за градоначалник на Општина Ѓорче Петров

Левица вечерва го претстави својот петти кандидат за градоначалник за претстојните Локални избори. Се работи за Александар Димитријевиќ кој ќе биде кандидат за Општина...

Андреа Јанков – кандидат за градоначалник на Центар

Левица вечерва го објави својот кандидат за градоначалник во Општина Центар - Андреа Јанков. Роден е во 1982 година во Скопје, Општина Центар. Магистер инженер-архитект,...

Весна Кираџиева – кандидат за градоначалник на Општина Аеродром

Политичката партија Левица го обзнани својот кандидат за градоначалник на Општина Аеродром - Весна Кираџиева. Кираџиева е атлетска репрезентативка на Македонија повеќе од 20 години,...

Дарко Ристовски кандидат за градоначалник на Општина Карпош

Политичката партија Левица го претстави кандидатот за градоначалник за претстојните Локални избори за Општина Карпош - Дарко Ристовски. Како истакнат активист за заштита на зеленилото...

Последни објави