Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Крмов: ДПМНЕ свесно не ја стави погрешната методологија за пописот на маса

    Борислав Крмов: „Ако пратениците на ДПМНЕ, апсолутно сите, и тоа многу издржано ја напаѓаа методологијата и го напаѓаа Законот, зошто тој дел не беше...

    Последни објави