(Видео) Крмов: ДПМНЕ свесно не ја стави погрешната методологија за пописот на маса

Борислав Крмов вмро дпмне методологија попис само вистина канал 5
Борислав Крмов: „Ако пратениците на ДПМНЕ, апсолутно сите, и тоа многу издржано ја напаѓаа методологијата и го напаѓаа Законот, зошто тој дел не беше ставен на маса, на средбата меѓу Заев и Мицковски!?
 
Значи, ние имаме ситуација, кадешто власта беше фрлена на колена. Ние имавме дојави од луѓе, коишто се вклучени во целиот процес, дека огромен дел и од софтверот не им работи. Значи, тие беа во таква една ситуација – од една страна ги чека бојкот, од друга страна имаат огромен пик на заразени, од трета страна огромен дел од компјутерите не им работат – и во таа ситуација Заев беше спремен да прифати се’. ВМРО-ДПМНЕ свесно не ја стави методологијата на маса!“
 
 
 

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ