Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Левица – Аеродром: Злоупотреба на општината за политички маркетинг

    Во работата на Oпштина Аеродром, под палката на новиот градоначалник Тимчо Муцунски, се провлекува еден континуиран проблем на нецелосно и половично извршена работа. Истата...

    Последни објави