Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Министерот Љупчо Николовски фатен во лага

Иако министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски, најави дека оваа година е постигнато историско најголемо зголемување на цената на винското грозје за...

Анти-владини протести поради систематското уништување на сточарството

Поради катастрофалните политики на министерот Љупчо Николовски, денес одгледувачите на овци протестираа пред Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство. И покрај притисоците и заканите дека...

Наместо земјоделците и граѓаните – Министерството за земјоделие ги штити трговците

Наместо да го забранат извозот на јачмен и да го заштитат македонското сточарство, а со тоа да обезбедат и поевтино месо и млеко од...

Реакција на најавениот нов закон за пасишта од министерот за земјоделие, Љупчо Николовски

Деновиве староновиот министер за земјоделство Љупчо Николовски активно промовира по медиумите донесување на нов закон за пасишта бидејќи постоечкиот е стар и е во...

Последни објави