Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Министерот Филипче не го исполни најавеното покачување од 5% на платите за вработените во ЈЗУ

„Сите вработени во јавно здравствените установи ќе добијат покачување од 5% на платите" - изјави министерот за здравство Венко Филипче на 9ти март 2021...

Модуларната ковид болница во Куманово нема централен довод на кислород

Во речиси исполнет капацитет на модуларната болница нема централен довод на кислород.Од вкупниот расположлив капацитет, речиси 90% од пациентите се на кислородна подршка. Додека Владата...

Само поединци блиски на власта добиле награди во прилепската болница

Прилепската болница, ЈЗУ Општа болница „Борка Талески“ , намерно или не, по втор пат заборавена, иако владата издвои 54 милиони денари за награда на...

Последни објави