Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    (Видео) Апасиев: Новиот мултиполарен свет и зошто малите земји мораат да играат со сите големи сили

    Новиот мултиполарен свет и зошто малите земји ако сакаат да опстојат мора да играат со сите големи сили како што тоа го правеле основачите...

    Последни објави